PRESSEN

Naturens Køkken har modtaget en fantastisk Lektør udtalelse fra DBC – Dansk BiblioteksCenter. Heri skriver de bl.a.:

Jeg har ikke kunnet finde en bog, der balancerer tilsvarende fint mellem flora og kogebog. Den appellerer mest til madfolket, men de får meget mere end bare en kogebog med denne.

På idenyt’s hjemmeside kan du lige nu læse en artikel om “Naturens Køkken”

Artikel om Naturens køkken i Idenyt.dk

Hvis du kunne tænke dig at tage en tur ud i det blå og vende tilbage med velsmagende bær og urter til brug i køkkenet, er der gode råd og opskrifter i den nye bog “Naturens køkken”.

1. august Samvirke anbefaler “Naturens Køkken”

Ofte smager naturens bær og urter både stærkere og kraftigere end de dyrkede. Tænk bare på blåbær, hindbær og brombær. “Naturens Køkken” af Birgit Kristiansen og Lars Norman følger årets gang med botanik, kendetegn, findesteder og opskrifter.

31. juli skrev Familie Journalen om “Naturens Køkken”

“Naturens køkken” giver inspiration til, hvor du kan finde de vilde urter og bær, og ikke mindst, hvordan de kan bruges hjemme i køkkenet.

26. juni anmeldte Friluftsrådet ”Naturens Køkken”

Læs anmeldelsen her Gå ud og spis – i naturen

Artikel fra Friluftsraadet.dk om Naturens Køkken

Den netop udkomne bog “Naturens køkken” er fyldt med gode opskrifter og nyttig viden om bær og urter, der kan findes i Danmark. Hvert afsnit indledes med botanik, anvendelse, udbredelse og fortællinger, når det er relevant. Det er ganske interessant læsning med gode faktuelle oplysninger om biologi og botanik.

8. juni bragte Børsen denne artikel om bl.a. “Naturens Køkken”

Læs artiklen her Elsk dit ukrudt

Artikel bl.a. om Naturens Køkken i Børsen

Det er en god idé at give skvalderkålen en tur med plæneklipperen engang imellem. På den måde kan man få friske skvalderkål hele sommeren. Det samme gælder for brændenælder, det smager lige så genialt.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.